Malzemeler
1 Adet orta boy soğan
1.5 Çorba kaşığı margarin
200 gr dilimlenmiş mantar
4 Su bardağı et suyu
2 Çorba kaşığı un
1 Çay kaşığı pirinç
1 Çay bardağı krema
1 Demet maydanoz
Mutfak
Zorluk 1
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
HazıSoğanı ince ince doğrayarak kısık ateşte margarin ile birlikte pembeleştirin.
Üzerine et suyunu ilave edip, kaynayınca pirinci ve dilimlenmiş mantarı ilave ederek 15 dakika daha kaynamaya bırakın.
Diğer taraftan un ile kremayı bir kabın içinde karıştırarak, ateşteki çorbaya ilave edin.
Karıştırmaya devam ederek 5 dakika daha kaynatıp ateşten alın.
Servis yaparken çok ince kıyılmış maydanozu ilave edip servis yapın.
Mantar Çorbası yemek tarifleri
rlanışı
10.10.2012
Mantar Çorbası
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
0 yorum:
Yorum Gönder