10.03.2012

Kabak Çorbası

Malzemeler

2 adet Kabak
3 çorba kaşığı un
Yarım Çay bardağı ayçiçek yağı
1 çorba kaşığı margarin
750 ml. süt
2.5 su bardağı su
Yarım demet dere otu
biraz kırmızı biber
Mutfak
Zorluk 3
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

Hazırlanışı

Unu ayçiçek yağında kavurup kabağı rendeleyelim.
Süt ,su ve kabağı kavrulan unun üzerine ekleyip iyice kaynayıncaya kadar karıştıralım.
Kavrulmuş un kalan malzemeyi ekleyince topak topak olacaktır.Karıştırdıkça düzelecektir.
Çorba kaynadıktan sonra kıvamı koyulaşıncaya kadar pişirmeye devam edelim.
Dereotunu son anda ekleyin.
Çorbayı ocaktan indirdiğimizde üzerine bir kaşık yağda kızdırdığımız kırmızı biberi dökelim.
Kabak Çorbası yemek tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons