10.04.2012

Karnabahar Çorbası

Malzemeler

1 Adet karnabahar
2 Çorba kaşığı un
2 Çorba kaşığı ayçiçek yağı
1 Çorba kaşığı margarin
1 Su bardağı süt
5 Su bardağı su
1 Kahve fincanı arpa şehriye
Yarım demet maydanoz
Tuz, kırmızı biber
Mutfak
Zorluk 1
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

Hazırlanışı

Unu sıvı yağda altın rengini alana dek kavurun.
Üzerine suyu ve sütü boşaltıp, pürüzleri giderene dek karıştırın.
Bu arada karnabaharı küçük çiçeklere ayırın.
Tencereye arpa şehriyesi ile birlikte atın.
Kaynayıncaya kadar karıştırmaya devam edin.
Şehriyeler ve karnabahar piştiğinde, ateşten almadan hemen önce yarım demet maydanozu kıyıp çorbaya karıştırın ve ocaktan alın.
Üzerine dökmek için bir kaşık margarinle kırmızı biberi kızartın.
Çorbanın üzerine dökerek servis yapın.
Karnabahar Çorbası yemek tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons