10.02.2012

Fasulyeli Mantar Çorbası

Malzemeler

750 gr mantar
4-5 Tatlı kaşığı domates salçası
Yarım soğan
200 gr kuru fasulye
1 Adet sarımsak
2 Tatlı kaşığı zeytinyağı
Yarım çorba kaşığı tereyağı
4 Dilim ekmek
Tuz, Karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

Hazırlanışı

En az 12 saat suda bekletip, şişirdiğiniz kuru fasulyeleri 5 su bardağı tuzlu suda 1 saat kadar haşlayın.
Mantarları temizleyin ve dilim dilim kesin.
Tavaya zeytinyağnı alıp, kızdırın.
Dilimlenmiş mantarları, doğranmış sarımsağı ve piyazlık doğranmış soğanı içine atıp, pembeleşene dek çevirin.
Salçayı da biraz ılık suyla ezerek ilave edin.
hazırladığınız bu malzemeyi haşlanmış fasulyenin içine katın.
Birlikte yumuşayana dek pişirin.
Tuzunu ve karabiberini ayarlayın.
Bu arada tereyağını küçük bir tavada kızdırın.
İçine ekmekleri koyup, iki yüzleri de altın sarısı renk alana dek kızartın.
Çorbayı kaselere boşaltın.
Kenarlarına ekmek dilimlerini koyarak servis yapın.
Fasulyeli Mantar Çorbası yemek tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons