Malzemeler
Yarım kg taze fasulye
4 Adet domates
2 Adet soğan
1 Çay bardağı zeytinyağı
Yeterince su, tuz ve karabiber
Mutfak
Zorluk 1
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
Hazırlanışı
Fasulyeleri yıkayıp başlarını kopartın, varsa kılçıklarını temizleyin.
Fasulyeleri ikiye kırın veya keskin bir yardımıyla üç ince parçaya ayırın.
Fasulyeleri yayvan bir tencereye dizin.
Ortasına soyup, yıkadığınız soğanı yerleştirin.
Domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ve fasulyelerin üzerine dökün.
Zeytinyağı, tuz, şeker, karabiber ve yeterince su ilave edin.
Kapağını kapatıp kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
Soğuyunca domates ve limon dilimleri ile süsleyip servis yapın.
12.18.2008
Zeytinyağlı Taze Fasulye I
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
0 yorum:
Yorum Gönder