Malzemeler
4 Adet yumurta
1 Su bardağı portakal suyu
1 Su bardağı kırmızı şarap
1 Su bardağı su
8 Adet sakarin
10 Adet dövülmüş kakule tohumu
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Armutların kabuklarını soyun.
Isıya dayanıklı bir kaba dizin.
Tüm malzemeyi karıştırıp, armutların üzerine dökün.
5 Dakika ocakta kaynatın.
Üzerini alimünyum folyo ile kapatın.
200 derecelik fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.
Armutları fırından alıp tabağa koyun.
Üzerine sosundan ilave edip, servis yapın.
12.16.2008
Şaraplı Armut Tatlısı
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
0 yorum:
Yorum Gönder