12.16.2008

Limon ve Fesleğen Soslu Izgara Piliç

Malzemeler
4 Parça piliç göğüs eti (400 gr)
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
Sosu için :
1 Demet fesleğen
2 Çorba kaşığı krema
4 Çorba kaşığı süzme yoğurt
2 Çorba kaşığı limon suyu
2 Diş sarımsak
Tuz
Mutfak
Zorluk 1
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Piliçleri sıvı yağa bulayıp, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
Izgarayı önceden kızdırın ve alt üst ederek pişirin.
Sosu hazırlamak için fesleğen, krema, süzme yoğurt, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuzu blenderda püre haline getirin.
Piliç ızgaraların üerine fesleğenli sos sürerek servis yapın

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons