12.16.2008

Sebze Sarmalı Tavuk


Malzemeler
1.5 kg tavuk
Yarım kg mevsim sebzeleri(havuç, kuşkonmaz, patates, bezelye vs.)
5 Adet yumurta
3 Çorba kaşığı krema
3 Çorba kaşığı galeta unu
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 3
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Tavuğun şeklini bozmadan kemiklerini ayıklayın ve tezgahın üzerinde açın.
Bir kabın içinde yumurtaları çırpın.
İçine küp doğranmış sebzeleri, kremayı ve galeta ununu ekleyerek iyice karıştırın.
Hazırladığınız bu harcı tavuğun içine doldurup, açılmaması için iple bağlayın.
Üzerine yumurta sürüp 200 derecelik fırında pişirin.
Dilim dilim keserek servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons