12.16.2008

Sebzeli Tavuk II

Malzemeler
600 gr tavuk göğüs eti
2 Adet havuç
1 Adet kabak
1 Adet defne yaprağı
1 Adet yumurta sarısı
1 Su bardağı zeytinyağı
1 Çorba kaşığı limon suyu
3 Dal kıyılmış maydanoz
Yeteri kadar mayonez
4-5 Adet taze soğanın yeşil kısmı
Haşlama için su
Tuz, tane karabiber
Mutfak
Zorluk 1
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Eti kuşbaşı doğrayın.
Kabak ve havuçları kazıyıp yıkadıktan sonra ince çubuklar halinde doğrayın.
Soğanları ince ince kıyın.
Et ve sebzeleri bir tencereye koyup üzerine çıkana kadar su ile doldurun.
Tuz, defne yaprağı ve 2-3 karabiber tanesi ekleyip 20 dakika pişirin.
Maydanozu kıyıp birazını sasleme için ayırın.
Etleri ve sebzeleri servis tabağına alıp yanına 2 çorba kaşığı mayonez ve sebzelerin üzerlerine kıyılmış maydanoz ilave ederek servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons