11.28.2008

Yulaflı Pasta

Malzemeler
Yarım paket margarin
1 Litre süt
2 Çorba kaşığı nişasta
9 Çorba kaşığı kakao
1 Tatlı kaşığı kahve
1 Paket kakaolu bisküvi
1 Paket yulaflı bisküvi
Üzerine : Dövülmüş fındık veya kavrulmamış antepfıtığı
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 12
Yöntem
Hazırlanışı
Margarini eritin ve sürekli karıştırarak unu ilave edin.
Pembeleşene dek ağır ateşte kavurun.
Nişastayı ekleyin.
2-3 Dakika sonra şekeri, sütü, kakaoyu ve kahveyi ekleyin.
Birkaç dakika sonra tencereyi ateşin üzerinden alın ve 7-8 dakika çırpın.
Bir kakaolu bisküviyi hazırladığınız kakaolu karışıma bulayın.
Uzun bir tepsiye dik olarak yerleştirin.
Yulaflı bisküviyi de aynı işlemi uygulayın.
Kakaolu bisküvinin yanına yerleştirin.
Bu işlemi yulaflı ve kakaolu bisküviler bitene kadar tekrarlayın.
Kalan kakaolu karışımı bisküvilerin üzerine dökün.
Son olarak dövülmüş fındık veya kavrulmamış antepfıstığı serpin.
Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.
Yulaflı Pasta yemek tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons