11.30.2008

Kabaklı Krep

Malzemeler
2 Adet yumurta
1 Su bardağı süt
1 Su bardağı su
Yarım demet dereotu
Yarım paket kabartma tozu
Yarım çay kaşığı soda
5 Çorba kaşığı esmer un
Tuz
İçi için :
1 Adet kabak
1 Adet havuç
1 Çay bardağı bezelye
1 Çay bardağı kıyılmış dereotu
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem





Hazırlanışı
Süt, su, soda,un ve yumurtayı bir kapta çırparak hamuru hazırlayın.
Daha sonra karışımın içine kabartma tozu, tuz ve kıyılmış dereotu ekleyip çırpmaya devam edin.
Teflon tavaya çırpılmış hamuru eşit miktarlarda 6 parçaya bölün, kepçeyle dökerek altını ve üstünü kızartın.
Bütün sebzeleri küp küp doğrayın, bir tencerenin içine koyup, ocakta kendi suyu ile pişirin.
Sebzeler suyunu çekince içine kıyılmış dereotu, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın.
Krebin ortasına bu malzemeyi koyup rulo şeklinde sarın.
Dilerseniz üzerine bir miktar yağsız krema döküp, krebin sıcaklığı ile eriterek servis yapın.
Kabaklı Krep yemek tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons