11.28.2008

Portakallı Pasta

Malzemeler
1 Adet hazır pandispanya
1 Çay bardağı portakal suyu
1 Paket krem şanti
1 Su bardağı soğuk süt
1 Adet portakal
8 Adet kakaolu bisküvi
Üzerine :
1 Çay bardağı pudra şekeri
Üzerine :
1 Çorba kaşığı ince kıyılmış fındık
Portakal dilimleri
Mutfak
Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Öncelikle hazır pandispanyayı düz bir zemin üzerine koyun.
Her iki katına da portakal suyu sürün.
Krem şantiyi 1 su bardağı soğuk sütle 5-6 dakika çırpın.
Buzdolabına alıp, biraz dondurun.
Bu arada portakalın kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkarın ve püre haline getirin.
Kakaolu bisküvileri de havanda iyice dövüp, portakal ğüresi ile karıştırın.
Dolaptan aldığınız krem şantiye portakallı karışımı ekleyip, iyice çırpın.
Daha sonra pandispanyanın bir katına sürün.
Üzerine diğer pandispanyayı kapatın.
En üste pudra şekeri serpin.
Portakal dilimleri ve ince kıyılmış fındık ile süsleyip, servis yapın.
Portakallı Pasta yemek tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons