11.28.2008

Yoğurtlu Portakallı Pasta

Malzemeler
10 Adet yumurta sarısı
2 Çay bardağı tozşeker
2 Su bardağı krem şanti
1 Su bardaı süzme yoğurt
5 Yaprak jelatin
3 Adet rendelenmiş portakal kabuğu
3 Adet portakalın suyu
1 Adet limonun suyu
2 Çay kaşığı rom
1 Adet pandispanya
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem
Hazırlanışı
Yumurta sarılarını şekerle karıştırın.
Derin bir kapta süzme yoğurt ve krem şantiyi karıştırın.
Yumurtalı şekeri de ilave edin.
Rendelenmiş portakal kabuğunu ekleyin.
Jelatini soğuk suyla ıslatın.
Eridiğinde portakal suyu, limon suyu ve romu ekleyin.
Yuvarlak bir kek tabağna pandispanyanın birinci katını yerleştirin.
Üzerine sırayla yoğurtlu sos, ikinci pandispanya dilimi, tekrar sos ve en üste portakallı jelatini yayın.
Buzdolabında 45 dakika beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın.
Yoğurtlu Portakallı Pasta yemek tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons