11.20.2012

Sebze Çorbası II

Malzemeler

2 Adet havuç
7-8 Adet taze fasulye
1 Adet kabak
1 Adet Patates
1 Adet soğan
1 Çorba kaşığı tereyağı
3 Adet sivri biber
1 Çorba kaşığı domates salçası
1 Çorba kaşığı un
6 Su bardağı su
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem

Hazırlanışı

Tereyağını bir tencerede eritin.
İçine ince ince doğranmış soğanı ekleyin ve hafifçe pembeleştirin.
Havucu, patatesi ve kabağı soyup, yıkadıktan sonra tavla zarı iriliğinde doğrayın.
Taze fasulye ve sivri biberleri ince ince kesin ve tencereye ekleyin.
Soğanla birlikte bir süre daha kavurun.
Salçayı ve unu biraz ılık suda eritip, tencereye aktarın.
Suyunu ilave edip, tuzunu ayarlayın.
Sebzeler yumuşayana dek pişirin.
Sebze Çorbası II yemek tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons