12.05.2012

Çilekli Paskalya Çöreği

Malzemeler
7 Adet paskalya çöreği
400 gr çilek
2 Su bardağı krem şanti
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 7
Yöntem

Hazırlanışı
Paskalya çöreklerinin üst kısımlarını kesin ve bir kaşıkla içlerini boşaltın.
Çok derin bir kesik olmamasına özen gösterin.
Çilekleri iyice yıkayın.
Küçük küçük doğrayıp, krem şantinin yarısı ile karıştırın.
Elde ettiğiniz bu karışımı çöreklerin içine doldurun.
Kestiğiniz çöreklerin üst kısımlarını da üzerlerine yerleştirin.
Kremanın kalanını şırıngaya veya sıkma torbasına doldurun ve çöreklerin üzerini süsleyip, servis yapın.
Çilekli Paskalya Çöreği yemek tarifleri

.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız

Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Doğal Yaşam Ve Bitkilerin Dünyası Lezzet Kervanı Yemek Tarifleri Aşkın Bebe Çocuk Örgüler Bayan Moda Örgüler Hünerli Eller Örgü Arşivi Kendin Yap Takı Tasarım Dogal Yaşam Bakım Sağlık İnci Boncuk Tak Takıştır Cici Yeni Örgüler Bayan Moda Giyim Gör Bebek Çocuk Elişi Örgüler Lezzet Deryası Yemek Tarifleri JCpenney Printable Coupons